CHICKEN AVRASYA DORDRECHT

CHICKEN AVRASYA DORDRECHT Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1196 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken Avrasya Dordrecht. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 14:53 TOP!
20 mei 2022 om 4:41 Cola was vergeten bij mn menu. Ik had een hot&spicy burger(was niet pittig) en mn zoontje "normale kipburger", nou die normale brande je bek uit zo pittig, niet leuk voor een kind van 7 jaar!! Jammer dat er elke keer wat misgaat.
15 mei 2022 om 17:59 Bezorgtijden zijn overdreven. Als je besteld verwacht je eten pas na 2 uur.(ze waren al 45 minuten gesloten bij bezorging) Ze zijn niet klantvriendelijk. Eten niet aangenomen, maar de volgende dag geen geld terug en geen nieuwe eten ontvangen.
15 mei 2022 om 0:56 Curry Als saus aangevinkt maar zit op burger niet apart ik dacht is voor friet
12 mei 2022 om 5:51 Zamiast ketchupu dali sambala. Kurczak spalony. Nigdy więcej tam juz nie zamowie
9 mei 2022 om 0:27 Heel lekker
7 mei 2022 om 21:26 Perfect op tijd! Tot de volgende keer!
7 mei 2022 om 17:35 Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger netjes optijd. Zeker voor herhaling vatbaar!
6 mei 2022 om 15:02 Helemaal top weer!